10 maj 2018

Vi lever på hoppet ...


"The New Google" soon in a Sofa next to you!
... men ibland måste vi göra något åt det hela. Jag omges av många positiva människor! I dag hade jag turen att träffa ett gäng nya bekantskaper på Hotel Downtown Camper - Trodde att Erik Olkiewicz hade ställt upp ett tält på Brunkebergsåsen. MEN det var Scandic, som har blivit Street Smarts. Under den korta stund jag var med på föreläsningen 08.00-08.40 - vilken tid på en helgdag. MEN jag lärde mig en hel del.

På vägen mötte jag en dam som skulle skicka in en remiss på en SOU om byggande, lån och något sådant. Ett par som var på väg ut i Skärgården

På vägen ut så gick jag förbi tre damer som står på Segeltorg och marknadsför Bibelstudier. Jag klarade mig förbi dem med min svarta The Idea Book. Som smålänning med en svart bok i handen trodde de säker att jag var en själ de redan hade räddat!

Några soffor bort hade en katastrof utbryter med en arg fransk 3-åring, men när jag gav henne en bok från EU-kommissionen, som hon kunde rita i var dagen räddad.

Jämte mig sitter en dam som kommer från Rumänien hon är IT-specialist. Hennes man har starta en japansk skola i Rumänien.

När det handlar om att träffa spännande människor har jag turen på min sida! Jag lever på hoppet!

Dela gärna denna (det är inte lätt att göra sådana hopp)! Vill du swisha en peng så att jag kan göra flera djupdykningar i vardagen - gör gärna det på 0706446224. TACK!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar