12 februari 2012

Sveriges bästa arrangörer!

Har ni träffat Johan, Anders och Maja, och deras team från Möbelriket? Antingen så har du det och då kanske du kan bekräfta det jag skriver eller så har du inte det och då skulle jag göra det "omedelebums". Det kommer att vara väl investerade pengar!
Det är den mest fantastiska bord jag sätt på ett år! Du kan köpa det av STRÅ of SWEDEN- som drivs av Anna, som har sin bakgrund som inköpare på SCANIA, men nu lever sin dröm, som designer. Bordet är flexibelt vackert och så fantastiskt i ek. Det kan bli ditt för ca 9.900 sek. Anna kan berätta vad gänget i Möbelriket har betytt för henne!


Varje år arrangerar Möbelriket - Möbelriksdagen. I början av januari (i år den 4 januari) arrangeras detta arrangemang med välkända och kunniga talare. De duktigaste och mest intresserade av möbler från hela Sverige. De får i mellandagarna hundratals personer att komma till småländska Lammhult. Vad som gör mig så imponerad är deras frikostighet av:
- Ostkaka
- över 350 deltagare
- mycket duktiga föreläsare med ett gediget program - (VARNING arrangemanget har varit så blir inte besviken att du inte kan gå - men chansen har du igen i januari 2013. Du kan dock se ett 10-tal videos på deras WEBB-TV från årets Möbelriksdag.
- ordentliga kaffepauser för samtal och samverkan
- otroligt trevliga människor

Glömmer aldrig att Möbelriket under Möbelriksdagen 2011 hade givit oss som följde dem direkt över nätet - möjlighet att interagera med moderatorn via e-post. Alla talarnas och debattdeltagarnas  e-postadresser fanns tillgängliga. Håll i er nu - e-postadresserna till alla deltagarna fanns tillgängliga. För mig var det det helgjutna arrangemanget - från vilken ALLA har något att lära!

Kolla in Möbelrikets material, som de ger dig möjlighet att se i efterhand via din dator! Nio bra arrangemang och intervjuer som de har på sin WEBB-TV.

TA CHANSEN ATT KOMMA TILL ALMEDALEN 2012 - 
Möbelriket kommer säkert att vara där!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar