1 juli 2011

Just idag är jag stark!Härligt att åka till Almedalen - nu har de tagit till det tunga artilleriet - undrar när de slutar jobba i kväll?

De ska ju vara klar den 26 september!


Chenk Point Älvsjö har nu upprättats där alla smålänningar ska visa pass den 1 juli!

När jag åkte till jobbet idag så satt det den liten tuff ungdom och spelade hög råsynth högt så att hela vagnen hörde - jag orkade att höra mellan två stationer sedan fick jag nog och knackade honom på axeln. - "Ska jag sitta och lyssna på din musik så ska jag välja nästa låt!", sa jag. effekten blev lite mer än jag hade tänkt mig! Flera runt i vagnen apploderade och han stängde av musiken.

Tycker att jag alltid får känslan av London när jag går genom Bandhagens centrum!I onsdags förlorade jag mitt Visa kort och jag var inne på Swedbank och frågade hur lång tid det skulle ta att få ett nytt kort. - Fyra fem arbetsdagar. -Kan ni inte bättre? Jo de kunde de! I morse mindre än 36 timmar efter jag talade med Spånga kontoret så hade jag kortet i min hand! Allt går om man bara gör sitt bästa! Vill också tacka min personliga bankman på Swedbank som hjälpte till! Vilka hjältar!


Här ser ni Lilla Gottfrids föräldrar - vilken Anticimex brakte om livet i måndags! Kanske hänger de med till Almedalen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar