17 juli 2011

Lördag 9/7 - nu var det verkligen tunt mellan arrangemangen!


Lördagsmorgonen började först kl. 10.00, men alla som var kvar i Visby var nog där! Jag fick en (tog mig en mycket bra plats på scenkanten). Men Idéboken (likheten med Bibeln) under armén så tar man sig liksom lättare fram i Kd-kretsar!

Kristdemokraterna hade en 2 timmars diskussion om arbetslinjen, välfärd, barne, familjen och framtiden.En mycket professionell öländsk tecknare, som är med på de flesta större arrangemang! Har du turen att bli avbildad - tar chansen och köp bilden av honom!

Dels är hans teckningar bra, men han tar även upp kärnbudskapet i dina inlägg med pratbubblor, vilket gör att detta blir minnesvärt för de som avbildas.

Lite förvånad blir man allt hur mycket fordon som tar sig med snabb fart genom Visbys gator! Nere i Tajmahal så var allt utan elbilar förbjudna en km från palatset!

Detta vore något som Visby Kommun och Polisen borde ta tag i - Bättre att använda elbilarna praktiskt än att de står på kajen för uppvisning.

Några av arrangörerna fick påhälsning av Länstyrelsens Tillståendsenhet vilket gjorde att det blev hart när omöjligt att komma in även om du som mig drack mineralvatten?


Otroligt vackert att ha denna bild framför ögonen - när du sitter i skuggan av ett träd och äter glass!

Dagen spenderades med att luncha, fika och äta glass med gamla vänner och nya bekantskaper!Något jag bara var tvungen att se var "Efter frågat" med Gabrielsson/Blix med Göran Hägglund som gäst!

Tycker att Göran Hägglund var roligare i valrörelsen 2010, men han har nog en otrolig press på sig! Men visst är han trevlig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar