21 juni 2012

Om du vill bli no1 - lyssna, inspireras och lär av andra!



















Skatteverket har blivit så mycket mer professionella i bemötandet av oss kunder. Deras "start up"-möten är med några av deras bästa medarbetare, som verkligen kan det där med att presentera och förklara vad som gäller för nya företagare.

Men visst finns det förbättringspotential - och jag tror verkligen att de strävar efter att bli bättre. De två senaste åren så har deras växel "brakat ihop" under den sista dagen. Detta år så förlängde man utan diskussion tiden med en dag. Detta minskar ju också belastningen på telefon och kontor.

När man kommer till ett kontor kan det kännas som man är på restaurang och inväntar Hovmästaren. - Här ute står service personer för att guida en till rätt kassa. I dag fick jag snabbkassan.














Fantastiskt avkopplande att sitta nere på Sandy´s på Sveavägen och äta en av deras goa mackor! Det var rofullt och var fantastiskt att sitta bara där och ta det lugnt. Personalen var avslappnad, service-minded och skämtsam - de bästa av alla världar!













Rätt kul namn :) ... och det finns möjlighet att dela kontor med TWOFATBOYS på Johannes Plan.
"TWOFATBOYS works as agency producers and takes care of all kind of productions where film is included. We do TV-commercials, film for websites, cinema, fair-trades, cellphones, Youtube etc. Wherever there is a screen I am sure we have delivered a film that runs there."






















Vill du se vad som finns bakom planket? Tror att det kommer bli rätt häftigt! Det finns många möjligheter för att mötas och att utvecklas.




























I bland kan det kännas tryggt att ha någon vid din sida med erfarenheter, kunskap och som är trygg i sina värderingar. Medan vi tillsammans glider fram längs livets stig.

"Vi ser inte saker som de är. Vi ser dem som vi är". Anais Nin


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar