13 januari 2013

Händer vecka 3!


14 januari: Måndag
12.00-13.00 "Luck - ett nytt koncept inom ledarskap" med Johan Lange på Rotary Lidingö-Långängen lunch.

18.30-21.00 "Journalistik på döda träd, en usel affär?" med Publicistklubben Stockholm. "En duell om bästa receptet att möta framtiden" med Thomas Mattsson, Expressen, och Jan Helin, Aftonbladet.
"Så ska journalistiken överleva tidningskrisenDebatt med Martin Jönsson, kulturchef på Svenska Dagbladet, Gunilla Kindstrand, chefredaktör för Hälsingetidningar, Peder Bonnier, chef för Bonnier tidskrifters digitala verksamhet samt Helena Giertta, chefredaktör för Journalisten.


15 januari: Tisdag
11.00-12.00 "Vinterkickoff" för Monday Morning Letter genom ett webinarie. 

17.00-20.00 Styrelsemöte ELMA.

16 januari: Onsdag

17 januari: Torsdag
12.00-13.00 Rotary Stockholm-Spånga, "lär oss om sång i teori och praktik" - ett tidigare utlovat och efterlängtat program av Karin Wallin
14.00-17.00 "Hållbar utveckling på globaliserad
arbetsmarknadPeter Poschen, chef för ILO:s avdelning för sysselsättning och företagsutveckling (EMP/ENTERPRISE) att prata om hållbara och gröna jobb utifrån Decent Work Agenda.
En panel med Wanja Lundby-Wedin, styrelseledamot Fairtrade InternationalBengt Johansson, CSR-ambassadör på UD och Helena Helmersson, Hållbarhetschef på H&M går lite djupare in på företags ansvar, hur CSR egentligen fungerar och olika verktyg för detta.

LO:s ordförande Karl-Petter Thorwaldsson och TCO:s ordförande Eva Nordmark samtalar vidare hållbarhet, former för samverkan och ansvar på den globaliserade arbetsmarknaden.

Moderator: Eric Sundström, Arenagruppen
Sture Nordh, tidigare ordförande för TCO avslutar dagen med  reflektioner.

15.30-17.30 Bokrelease, på Fryshuset
Anders Carlberg var både en av vår tids största tänkare - och en driven praktiker. På samma gång en bildad filosof, en kristen islamvän, en idrottstokig samhällsförändrare. För snart 30 år sedan grundade han Fryshuset som idag är en av världens största mötesplatser för unga, en grogrund som gör det möjligt för unga människor att genom sina passioner förändra världen.
Hans nya bok "Mina förebilder och berättelser" (Hjalmarson & Högberg) innehåller hans samlade visdom, tankar och berättelser om människans behov och drivkrafter, vår utveckling genom historien, de stora religionernas inverkan på människans kultur och självbild, vad vi människor och framtidens barn behöver för att skapa en bättre värld.

17 januari - 20 januari, Torsdag - söndag; Formex


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar