18 januari 2013

Som handen i handsken!


Nu är det så kallt ute att de har satt in varmlufts aggregat på stationen i Älvsjö för att inte saker ska frysa söder.

För att göra det lite spännande så tog jag och glömde handskarna på buss 143 mot Högdalen. Satt och läste en bok och fick för mig att stiga av bussen vid Hagsätramotet.


När jag hade gått av - kom jag på att - här känner jag inte igen mig själv. ...och handskarna låg kvar på bussen!

Jag kom på reklamen som SL gör ! Där de säger att de kan hjälpa mig! Så jag ringer till SL Kundtjänst / Go Excellence, men fem var före mig i kön. Det tog 14 minuter att komma fram. När jag frågade om hur många som arbetade där var de 10 personer och svarstiden skulle vara 8 minuter.

Jag har frågat flera gånger vad de har för mål när det gäller svarstider och nu var - det första svar jag någonsin får svar. Målet är 4 minuter. Nu skulle de ta och göra en efterlysning och inom två timmar kontakta mig om de funnit handskarna. Om de inte hittade dem skulle de inte ringa mig eller skulle de komma till hittegods om några dagar. Men tänk om det hade varit mina nycklar? Jo- jag har testat det och fick själv hämta dem på vinst och förlust på Arrivas kontor ute på Enköpingsvägen.

Men nu hade jag tagit mig med t-banan till Högdalen. Medan jag talar med personalen så kommer en buss 143 körande mot hållplatsen.

När bussen kom körande så ser jag mina handskar ligga på platsen och när jag kommer på bussen så känner jag igen chauffören- Jag ber honom att avlysa efterlysningen av handskana och går in och hämta dem. Det var skönt att ta dem på gör ute var det -14 grader!

Det kändes stort att se till att jag hade fått dem tillbaka!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar