25 augusti 2012

I dag blir en fantastisk helg och den börjar i dag!


I helgen så genomförs tre otroligt intressanta arrangemang:
MÖTET2012: "En knytkonferens är vad det låter som, det liknar ett stort knytkalas. Men MÖTET vänder även på ledarskapet. Arrangörerna står för det praktiska, ni som deltagare bestämmer vad som ska diskuteras, sätter agendan och fyller dagarna med innehåll. En punkt kan vara alltifrån en kurs i sociala medier till en diskussion om framtidens välfärdsmått. Att dessutom göra det i gummistövlar bland tält och stubbar sänker trösklar och skapar oväntade nätverk. Om MÖTET kan sätta en fackföreningsordförande bredvid en bloggare eller en verksamhetsutvecklare på ett studieförbund bredvid en tränare för ett knattefotbollslag för att dela idéer och kunskap kommer häftigt saker att hända."

Ö FESTIVALEN - Future Perfect festivalen - går av stapeln ute i Vaxholm 23/8-26/8:

"Ö Festival is a new way to experience sustainable living – positive, practical, creative. Three incredible days and nights of inspiration, creativity, exchange, passion, and relaxation offering
  • world-class summer music festival
  • world-leaders in sustainable enterprise, science, design, media and more
  • high-quality health and well-being experiences"


För första gången går triatlon i Stockholms city: ITU World Triathlon Stockholm i dag kl 15.00.
"Rothen och en gitarr" spelar på Café Il Capio, Råsundavägen 156 i dag klockan 19.00 börjar det. Ni som var där förra året vet hur fantastiskt bra det var! En blandning av Småland, Irland och mycket mer!


1 kommentar:

  1. Som av en händelse har du ett foto påen tobaksbutik som säljer varor från Make me smile. Ska förresten försöka titta på Triathlon live idag.

    SvaraRadera