22 januari 2018

Entrepreneurial street in Stockholm (del 3 - big and nice like IKEA)


IKEAs pop-up store har blivit väldigt populärt och skulle egentligen bara finnas där mellan november till februari i år,  men har varit så framgångsrikt att IKEA beslutat att förlänga det till sommaren 2019. En fantastisk inrättning av kundservice, inspiration och vänlighet. En möjlighet till att köpa nytt kök. En viktig plats in hemmet där ofta diskussionerna går höga - både i vardag och till fest.

Jag har en idé - inte bara en om jag ska vara ärlig och det ska man ju vara. Den kallas
"Style-a ditt kök". Tyvärr så har IKEA på Regeringsgatan, 3 veckors väntetid för att få beställa tid. MEN det finns drop-in tider (som hos frisören). Jag fick tillåtelse att ta dessa bilder.

IKEA talar nu inte bara om kvadratmeter i boendet utan också kubikmeter dvs volymen i lägenheten. Med de priser som är på Östermalm förstår jag verkligen det.  Det är genialt att lägga denna pop-up butik här eftersom tusentals Stockholmare går förbi här varje dag. Att göra reklam för denna butik är som "att elda för kråkorna" (som vi säger i Småland). Denna butik "säljer sig själv". Personalen kommer från främst från IKEA Kungens Kurva, men också från IKEA Barkarby. Med 12 personer så ger de oss denna suveräna service 10-20 varje dag. Går dit! Det sämsta som kan hända är att du får inspiration.

Du är välkommen in på ett glas vatten och "insupa" stämningen. ÄNNU har inte DN och SVD ringt - så jag få ta och ringa
Aftonbladet och Expressen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar