2 september 2012

Gör vi vårt bästa så blir det riktigt coolt?Ibland är det nog bara så att det inte riktigt går som vi vill - det går helt enkelt inte att "spela match" hela tiden.

Vi måste få träna in nya varianter, testar nia grepp och öva in det där som känns som omöjligt till en början men efter några veckor bara sitter där!

I torsdags så träffades "Nätverket Expansiva Växjö". En gång om året samlas personer med Växjö-anknytning någonstans i Stockholm - denna gång på TV-huset ute vid Gärdet.
Här blev vi informerade om det som händer i Växjö från Bo Frank och Karin Andersson. Nu kommer också ett nätverk för "Nätverket Expansiva Växjö" byggas upp även i Göteborg.
Vi fick också möjligheten att lyssna på Lisa Syrén som med sina 25 år på SR i Karla vagnen 0ch Ring så spelar vi - fick vi många fantastiska berättelse. Att få träffa Anna Stina (90) och Lars (92) var verkligen också en förmån!

Att kunna ladda sin Smartphone (i mitt fall IPhone) har blivit allt viktigare. Vid alla ombyggande av lokaler så skulle detta tas i beaktande - vi behöver allt oftare ladda upp batterier på alla våra elektroniska prylar!

Har vi inte laddade batterier i kropp eller elektroniska-prylar blir allt bara segt!Det är viktigt att det finns en rättstrygghet för alla i ett samhälle och att vi blir behandlade på samma sätt - tänk om det kunde vara så i världen?
Vi börjar bli bättre på att hälsa våra turister välkomna i Stockholm!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar