7 maj 2013

Från utmaning och engagemang till övertygelse och kunder!

I dag så har du möjlighet att få möta ett helt gäng av fantastiska ungdomar, som har arbetat med sitt UF-företag i snart ett år.

Besök Recycle-It UF, som återvinner trä och sedan säljer det vidare, som energiråvara av tex trä-pall. Dessa unga män har redan nu ett lönsamt företag.

Svin UF, som säljer skrädd-sydda cementgrisar, vilka möter dig vid ingången.

Kabelkoll UF, som säljer hjälp för att kunna ha ordning på dina sladdar för 10-20 sek. De sålde för över 4.000 uppe i Arvidsjaur. Vad kommer de att sälja för i Stockholm?

Projectmedia UF, som hjälper dig med dina projekt tex hemsida kommer från Öland. Mycket imponerad av det stöd de har skaffat sig av näringslivet. Be dem berätta varför Storuman energi stödjer ö-lännska UF-företagare!

Gotlandsläsk UF, baseras på lokala råvaror - du ska besöka deras monter och smaka på deras produkter. Vi kommer även att få dricka dem på Donners under Almedalen.

ecoCharge UF har en av de coolaste laddarna jag har sett, som du kan ladda med lampljus, solljus och med el.

Enjoy work UF, som låter mor- och farföräldrar baka och att detta sedan säljs till företag i Växjö området. Besöker du Visma och Fortnox så kan du ha tur att smaka på dessa bakverk.

UF Magazine har börjat sin bana i t
idningsbranschen och har vi tur så kanske vi möts av deras alster på IKEA.

Pallet UF som har utvecklat ett "Mindcraft" IRL, som du kan sitta på och som varje barn kommer att älska.

Så många som möjligt skulle få möjlighet att vara med i Ung Företagsamhet - were the great minds grow! Detta tillsammans med att få möjlighet att sälja jultidningar och engagera dig i JCI - Junior Chamber International tror jag är en bra start på en ung persons företagande.

I kväll förklarar jag varför!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar