1 mars 2018

"Nya livet" - spännande att få den insikten!Jag tycker verkligen att samtalstonen på Facebook är i stor fara - mycket kloka människor har lämnat denna fantastiska community. 

"Över världen sprids en vilja att möta fakta och redovisade ståndpunkter med hån, förvanskning och förnekande.Det har stärkt mig iövertygelse en om att använda demokratins viktigaste resurs, det fria ordet, för att stå upp för öppenhet och mångfald." Fredrik Reinfeldt

"När hoten växer blir argumenten som människor använder ofta mer forcerad. Den som har gripits av rädsla och sluta tro på alltför mycket frihet för människor att få röra sig fritt eller fatta egna beslut, vill gärna tysta och tillrättavisa alla dem som inte anpassar sig. Ord som naiv och verklighetsfrånvänd riktas mot dem som ser frihet som ett värde och tror på att försvara den idén med andra medel än mer kontroll och repression. Detta är en av vår tids viktigaste, diskussioner. Friheten i världen växer och omfattar allt fler. Det enda hotet mot den utvecklingen är människornas själva. Det enda som kan bromsa hotetär vi människor, du och jag". Fredrik Reinfeldt 2016Sverigedemokraterna har fyra mandat i kommunfullmäktige i Växjö och när Ellen Franzén nu lämnar partiet är tre av ledamöterna vildar. När det gäller SD i riksdagen har de fyra politiska vildar. Hur ser det ut i Landsting och kommuner runt om i Sverige!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar