24 mars 2018

Tack SD!


Vi ÄLSKAR Stockholm
(fast inte lika mycket som
SMÅLAND)

Lär er njuta! Hur är det med
Jimmie Åkesson - säg åt honom att
delegera. SD har inte råd att mista
honom och utan er ledare är ni INGET!Valet den 9 september -
 det är då det gäller!
Rest of the World! 

Vad står det här?
Vi älskar Sverige (på RIKTIGT)
Vi kan samarbeta!
SD kallar Centerpartiet, Moderaterna, Liberalerna, Kristdemokraterna, Socialdemokraterna, Miljöpartiet och Vänsterpartiet, för "Sjuklövern" eller 7-klövern (lör de lite latare). Det är ju bara VI i Centerpartiet, som har klöver och inte lever på bidrag. Kan det vara varumärkesintrång? Kan vi stämma dem?

Vi vill ha ett sammanhållet Sverige!
Men om inte så har vi ett bra underlag till en majoritet bland dessa partier! 84% när jag tittade senast. Detta är väl inget att eftersträva. Vi måste ju ha några i opposition också. Men Centerpartiet, Moderaterna och Socialdemokraterna skulle räcka till över 50%.

Hur ser SD på samerna - vårat ursprungsfolk - hur det
eran politik ut för dem?
Media typer för ert
martyrskap!
Hur tror Sverige demokraterna att vi efter att ha bli kallade 7k i 3-4 år skulle vilja samarbeta med SD? Hur tror SD att det skulle kunna skapa ett sammanhållet samhälle efter alla denna splittring? Hur tror SD att de skulle kunna leda en fungerande demokrati - när den inte fungera i SD. Fråga dem som inte finns på riksdagslistan, fråga dem som gick ur SD i Karlshamn och fråga dem som hoppat av SDs riksdagsgrupp. Det funkar inte lokal, regionalt eller nationellt - vill inte tänka på hur ni skulle hantera världen? I ett tyskt företag som jag arbetade för kallade man Afrika och några andra marginaliserade länder - RoW - Rest of the World. Ni skulle kanske kunna ha allianser med Polen, Ungern (har Erik Almqvist blivit minister än? NEJ just det han är invandrare), kanske Trumps USA och Putins Ryssland, som ni av någon anledning verkar ha bra kontakter med?
Eran SD-häst!
Ni får tillbaka den
när vi får tillbaka
VÅR flagga och Land.

SD har inte gjort upp med Metoo - men å andra sidan är väl kvinnorna lätt räknade inom partiet tillskillnad från oss i Centerpartiet, där till exempel vi har en duktig ledare, Annie Lööf, som ska visa Nytt ledarskap för Sverige!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar