24 mars 2018

Tror jag är en rolig prick!


Allibaba!

Starkt kaffe!

Det ser ljusare ut!
Kollade igenom mina egna inlägg och märker att de är "lite" negativa, politiska och nämner SD. Tyvärr kommer det att vara melodin fram till den 11/9. Det är viktigt att SD synas - Expo gör ett bra arbete. Men övrig media har gått på SDs martyrskaps-linje och är rädda för kritik! Jag har många bra artikelförslag - som är underbyggda!
Växjö Domkyrka
Men som jag skriver i namnet på denna tråd - jag är en rolig prick! Hur ska jag kunna underbygga det?
- Jag träffade Mario på systemet i går!
+ Super Mario!
Fått av en brorsdotter ;)

Det skulle vara en förarlös
buss sa de?
Vi lever i ett fantastiskt land och detta landet heter Sverige! Du kan göra en insats - våga ta ton! Ge dig in i samhällsdebatten - om du är hemlös (och kan finna en dator), studerar på universitet, arbetar i kassan på IKEA, hjälper pensionärer inom hemtjänsten, är ingenjör, läkare, psykolog, arbetare, företagare, VD eller styrelseordförande! För det här är DITT land! ... och jag vill veta vad DU tycker! Lätt inte SD sätta rubriker på DITT liv och styra debatten som KAN påverka ditt liv!

Växjö Elektriska
I går var jag på Café 60 och fikade med en polare. Vi satt där och jag kunde inte missa att lägga märke till att två tjejer satt och talade japanska bakom oss och den svenska tjejen var så flytande att jag trodde att hon var japanska.

Stockholms stadshus


På vägen hem träffade jag en familj på tunnelbanan - de hade ett litet vilddjur som sprang omkring i vagnen. SÅ jag tig hans plats, vilket gjorde att jag hade 3 av familjemedlemmarna vid mig. Så jag tog chansen! Det visade sig att de var muslimer! (inte svårt att gissa för mamman hade nikab) Så jag satt mellan St Eriksplan och T-centralen och lärde mig arabiska. Vilken fantastisk kontakt jag fick med den 5-åriga tjejen och 10-åriga killen! Jag lärde mig väska, skor, jacka, mössa med bra uttal och skrev ner det fonetiskt (vilket jag inte förstod när vi hade fonetik i engelskan). De var flytande i svenska och efter ett tag så involverade sig även mamman. Men när vi började närma oss T-centralen så försökte jag få veta vad idé heter, men där gick jag bet! Det gick liksom inte att förklara vad idé var! ... och sedan kom t-crntralen och 6-personsfamiljen skulle av!

Vi hade ett hjärtlig avsked och jag hoppas att jag träffa dem igen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar