18 april 2018

Finns det ett vaccin mot SD? Jag tycker att December överenskommelsen var något bra. Det är viktigt att partierna slå sig samman och kan enas kring viktiga frågor. Det har varit breda överenskommelser i olika frågor om energi, skola, polis, försvaret mm. Stor enighet råder när det gäller utrikespolitiska frågor och riktningen av miljöpolitiken.

SD har fått spela martyrer sedan valet och har vunnit på detta. Det har fått ett obefogat inflytande till sina 12,86%. De har en fråga - invandringen. MEN när de säger att invandringen var 161.000 så var de i själva verket ca 110.000 eftersom 50.000 utvandrade.

Av dessa var ett antal arbetskraftsinvandrare. Jag har haft förmånen att fått träffa ett antal ensamkommande och personer som inte är födda i Sverige.

SD är ett parti som inte verkar kunna göra fel om man ser till diskussionerna i Sociala Medier och hur opinions siffrorna utvecklas i efter olika affärer.

Vad skulle jag uppmana alla SD anhängare att göra? 
*.  Besök Fryshuset - de har olika avhopparverksamheter. Alla dessa fantastiskt passionerade ungdomar vars förändra eller vilka individer ni inte vill ha här!
*.  Besök Mångkulturellt Centrum i Fittja.
*.  Besök Subtopia i Botkyrka.
*   Besök Nobel museet i gamla stan.
*   Besök IKEA Museet i Älmhult.
*   Besök Nordiska Museet på Djurgården.

Har du varit i Araby, Rågsved, Rosengård, Rinkeby, Tensta, Husby, Fittja, SkärholmeInga kommentarer:

Skicka en kommentar