29 april 2018

När säger du ifrån? När är det nog?


Du kommer till en punkt där det handlar om att DU känner att du måste göra något för att förändringar i samhället är så omfattande att det inte går att vara tyst längre! I julas var den tidpunkten för mig. En god vän till mig och jag hade kontakt med varandra efter ett 10-tal år och hade i våra respektive sammanhang kommit fram till att Sverigedemokraterna håller på att göra något med vårt samhälle!

Vi förstod att vi måste engagera oss! Vi beslutade oss för att stödja Annie Lööf och Centerpartiet! Vi tog fram 8 områden som är viktiga för oss och Sverige: * Klimat/Miljö * Företagande * Vatten * Kommunikation * Mat * Digitalisering * Mänskliga rättigheter *   Vi har talat med många människor och gjort en rad olika undersökningar för att se till att vårt engagemang ger bäst resultat.

Hur kan vi ser på vårt Sverige så olika? Jag har varit på Facebook i en rad olika trådar - trott att detta är i över 5 månader så har jag ytterst sällan fått någon som har förklarat  SDs politik?

Vi har försökt nå representanter för SD för att få tala med dem - men intresset har varit totalt från topp till gräsrot - Är det så att SD är ett mycket slutet parti som styrs med järnhand eventuellt järnrör?

Jag är förundrad: Varför sprider man denna rädsla? Varför ställer man grupp mot grupp?

MEN det finns motkrafter "Vi skapar MEDVIND" träffas på Raoul Wallenbergstorg i Stockholm i dag klockan 15-17 - 

KOM DU MED OCH VISA VAD VI I CIVILSAMHÄLLET KAN BIDRA MED!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar