2 april 2018

Vad har hänt under 100 dagar?


Jag har under mer än 3 månader - läst och studerat trådar i klubbarna på Facebook - "Vi som tror på Sverige","Stå Upp För Sverige","SVENSKARNA FÖRST!!", "Fedrelandet viktigst", "Den gule boble". Vad som förvånar mig vad mycket gnäll och offermentalitet som finns här! Det verkar hela tiden vara någon annan som ska se till att det fixar sig.


Det enda som har diskuterats har varit relaterat till invandringen - men den enda lösningen varit att "slänga ut dem". Lite ledsamt om så många som kommer från andra länder har anslutit sig till denna "bruna svans" från SD och AFS

VARFÖR VILL NI INTE DISKUTERA SAKPOLITIK? Är inte er politik värd att diskutera eller har ni inte brytt er om att ta reda på vad det handlar om.

Dessa trådar känns lite som "Heta linjen" på 80-talet. Inte alls något innehåll men ett utrymme för ungdomar att hänga på. Nu är det väl inte bara ungdomar här på Facebook. Själv är jag ju 50 år. Men jag tror inte att jag äldst, men det verkar så!

SD har ett partiprogram och nu är det ledsna för att andra partier har närmats eller tagit deras förslag - grattis så kan politiken vara ibland. Att ni skulle vara fel fördelade är media och patetiskt. Ni borde tala politik SD, i stallet för att gnälla.

SD har flest partilösa i riksdagen och de har svårigheten att besätta platser i kommuner och landsting - och de har nu fått sin första utbrytare - AFS. Det var den förre ordförande, Kasselstrand som uteslöts från ungdomsförbundet, som var en av initiativtagarna.

Hur skulle SD kunna leda Sverige med en fråga - invandringen, som man till råga på allt har missuppfattat - men skyller allt på alla. Trots misshandels rättegångar, "järnrörs-demokrati" och tondövhet när det gäller Metoo. Det är väl knappt man kan kalla SD en kvinnorörelse.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar