8 februari 2013

Några av de bästa, som alla kan inspireras av!Kan bara konstatera att föreningens snöröjning sköts till full belåtenhet. Under en dag så har även staden gjort sitt - så sammantaget är det MVG.

Under gårdagen på Stockholm Furniture Fair så kan jag bara konstatera hur duktiga Möbelriket är på att marknadsföra sig och att lyfta viktiga frågor. De är mer professionella än de flesta när det handlar om att se värdet i att människor möts och att sprida kunskap om sitt arbete. I går var det ett "Möbelriksdagen light-arrangemang" på Stockholmsmässan. Du kan redan nu se detta arrangemang här! Möbelriket har ett samarbete med Medieinstitutionen på Linneuniversitetet och studenter får på detta sätt möjligheten att träna i skarpt läge på Stockholms mässan och senare i april på Milano mässan.

Jag kan bara bli imponerad och lyfta på hatten. Möbelriket kan kan samarbete, möten, arenor, att sprida budskap och en av de duktigaste i Sverige att arbeta med rörlig bild. De är också imponerande snabba! De ser möjligheter i allt och att det hela tiden går att bli bättre! Naturligtvis är det också med under Almedalen.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar