7 februari 2013

Ojojoj - vilken kväll - den 7 februari!I kväll, mellan 18.00 till 20.00, så kommer det att vara fem otroligt intressanta arrangemang runt omkring i Stockholm!

*   Ernst and Young arrangerar Entrepreneur of the YearStockholms stadshus.

*   Rotary Stockholm-International kommer att ha Uppsala Rotary Peace Center på besök.

*   Svensk-Kinesiska föreningen, Stockholm har årsmöte.  Under middagen kommer Anders Lennartsson, på tillfälligt besök från Xian,  att kåsera om den kinesiska kalendern och Ormens År.

*   Årets första kulturdebattTeater Brunnsgatan fyra. "Enligt de kulturpolitiska målen skall kulturpolitiken ”främja kvalitet och konstnärlig förnyelse”. Men vad är konstnärlig kvalitet och vem ska definiera den? Är det en fråga som bara kan avgöras av en utbildad elit på institutionerna eller är det upp till var och en att bedöma?"

*   Starta eget kväll Stadsbibliotekets Rotunda med representanter från Stockholms Nyföretagarcentrum, SkatteverketCoompanionStockholms Business regionTillväxtverketEgenanställda. Om du funderar på att starta eget är det på Stadsbiblioteket som du ska vara i kväll!
På plats finns även rockbandet Degradead som startade aktiebolag och som här berättar om detta – och spelar för oss. Det kommer att bli hur cool som helest!

Det är helt omöjligt att vara på alla dessa platser för mig varför du gärna får berätta om du kommer att vara med på något av följande arrangemang.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar